Sinds een paar maanden is een nieuwe stichting actief die culturele projecten tussen Zwitserland en Nederland organiseert: de Dutchartdesk.ch, afgekort tot DADch. De afkorting is niet toevallig, want de stichting wil zich- net als destijds de in Zurich actieve Dada beweging- met kleine, speelse projekten manifesteren, waarin Zwitserse en Nederlandse kunstenaars op elkaars landen reageren.

Eerste acte de presence geeft DADch in Amsterdam, waar op 21 juni a.s. burgemeester Ledergerber een bezoek brengt aan zijn collega Cohen.

Op 23 mei a.s. zijn de kunstenaars waar DADch in 2003-2004 mee samenwerkt, in Zurich. We willen de gelegenheid graag aangrijpen deze kunstenaars en onze werkwijze aan u voor te stellen. Daarom nodig we u graag uit, samen met de verenigingen NVZ en Schweiz Holland, voor een presentatie op

Vrijdag 23 mei a.s. in Binz39
Sihlquai 133, 8005 Zurich
Van 18.00 tot 20.00 uur

Eerst kunt u de tekententoonstelling bezichtigen in Binz39 van kunstenaars uit Frankfurt, Berlijn en Zurich, die is samengesteld door Hanneke Frühauf. Daarna stellen we u de kunstenaars en ons DADch programma 2003- 2004 voor. Het apero wordt u aangeboden door de NVZ en Schweiz Holland.